Blogs

14.01.2020

Stāsts par mums... Ziedu salonu "Aina"

Sadarbībā ar Ziedu ekspresi!

Mūsu klientu stāstu ietvaros aicinām Jūs paciemoties Ziedu salonā “AINA”, vienā no Rīgas senākajiem puķu veikaliem. Kā skaistā un mūžsenā pamatvērtībā – ziedu salonā Nometņu ielā 9, Rīgā, Āgenskalnā.
No ārpuses Jūs šis veikals apburs ar tā skaisti noformētajiem skatlogiem! Ja brauksiet tam garām tramvajā vai auto, tad skatiens vēl ilgi centīsies tvert mirkļus šajā burvīgajā skaistumā. Ienākot salonā, meitenes Jums atklās maģiju – ziedu spēju paust jūsu emocijas, dāvāt prieku un enerģiju! Rožu dzeltenumā tiks ieraudzīta saule, prieks, optimisms un laime, bet ilgi ziedošajos, maigajos orhideju ziedos – Jūsu vēlme iepriecināt savu mīļoto ik rītu. Ziedos ieraudzīt ko vairāk prot “Ziedu salona AINA” meitenes, un šo brīnišķīgo spēju viņas prot nodot arī saviem klientiem.
Šis ir salons ar senu vēsturi. “Ainas” meitenes saka: “Paldies!” Ženija tantei, kas 1941 gadā šeit atvēra puķu veikalu. Kopš tā laika Nometņu iela zied. Ar mirdzošām acīm un patiesu mīlestību šeit priecājas par visuzticīgākajiem klientiem no vecākās paaudzes, kuri dalās savos bērnības stāstos, kad jau vecākiem pie rokas turoties nākuši uz šo veikalu.
Salona dvēselīte daudzus jo daudzus gadus ir bijusi Maijiņa. Lai arī pēc profesijas viņa ir mediķis, dzīve viņai ir dāvājusi ziedus. Skaista, šarmanta un spēcīga sieviete, kas aizrauj ar savu vitalitāti. No viņas pieredzes stāstiem varētu sarakstīt grāmatu, un no tās strāvotu gaišs humors, neatlaidība un pateicība.
Ar savu piemēru Maijiņa pratusi aizraut līdzi arī savu meitu Gunitu, kas nu jau labu laiku ir uzņēmuma ideju ģeneratore un radošais haoss. Viņu mijiedarbība, savstarpējā cieņa un ieklausīšanās ir apbrīnas vērta. Gunita darbojas, lai salons būtu pamanīts un novērtēts ne tikai vietējo iedzīvotāju vidū, bet tajā radītais skaistums priecētu arī dažādus uzņēmumus.
Kolektīva dzirkstelīte ir Sibilla! Strādājot kā floriste, Sibilla nav spējusi realizēt savu potenciālu, bet Gunita viņā uztaustījusi pavisam citas personības šķautnes un šobrīd viņa ir savā īstajā vietā! Skrien, menedžē, pasmaida un atkal jau traucas darbos! Viņai ir talants atrast vispiemērotākās lietas, lai izpildītu pat vissarežģītākos klientu pasūtījumus. Radošums un jaunības enerģija strāvo no Sibillas un aizrauj līdzi arī pārējās meitenes.
Burvīgo dāmu kolektīvā savu vietu atradusi arī šarmantā Vita, kas “Ainā” sagaidījusi jau savu otro bērniņu. Pēc mazuļu kopšanas atvaļinājuma viņa atgriežas šajā dinamiskajā salona ritmā, jo šeit mīl un novērtē labus darbiniekus.
Katra vietiņa salonā ir pārdomāta. Atsevišķa telpaugu zāle – burvīga, zaļojoša un ziedoša oāze. Dāvanu nodaļa, kurā var atrast gan dažādus nieciņus, gan vāzes, svečturus, mīkstās rotaļlietas, sveces, arī burvīgas roku darba dabīgās sojas vaska sveces, kosmētiku un daudz ko citu. Un, protams, ZIEDI! Karalienes rozes visās krāsās, plašs eksotisko ziedu piedāvājums un pušķi, kas valdzina ar savām krāsu gammām un smalkajām niansēm.
Skudru pūznis divos stāvos – augšā viss zied, plaukst, rosās klienti, top pasūtījumi, tiek saiņotas dāvanas. Savukārt lejā, pagrabā, rosās burvīgas dāmas, kas dara visu iespējamo, lai skaistums pirmajā stāvā atkal un atkal priecētu klientu sirdis. Dzīvespriecīgas, aktīvas un ļoti enerģiskas sievietes, kas sekojot jaunākajām modes tendencēm un klientu vēlmēm, diendienā vada šo skaisto salonu.
Šeit mājo mīlestība, pietāte, cieņa un pieredze. Un liela pateicība Visumam par iespēju šeit būt gadu no gada. Šeit pulsē dinamisks un jaudīgs pilsētas ritms. Cilvēki uz šo vietu nāk zinādami, ka atradīs to, ko vēlas. Ka viņu vēlmes tiks uzklausītas un apbrīnojamā darba tempā realizētas.